01log

Rólunk

Bemutatkozás

Üdvözöljük a Solax Group Kft.-nél!

Mi vagyunk az Önök megbízható partnere az építőiparban. Célunk, hogy kiváló minőségű és innovatív építőipari megoldásokat nyújtsunk ügyfeleinknek, miközben magas szintű szakmai szolgáltatást és elégedettséget biztosítunk.

A Solax Group Kft. 2022-ben indult,de több éves tapasztalattal rendelkezik az építőipar területén. Széleskörű szakértelmünk és elkötelezettségünk révén olyan projekteket valósítunk meg, amelyek megfelelnek az ügyfelek igényeinek és elvárásainak.

Az építőipari szolgáltatásaink széles skáláját kínáljuk, beleértve telepítéseket, felújításokat, bővítéseket és karbantartási munkálatokat is. Minden projektünket alaposan tervezzük és gondosan felügyeljük, hogy biztosítsuk a magas minőséget és a határidők betartását.

 

Zöld energia, tiszta jövő

A Nap ereje az otthonod tetején

Kérjen ajánlatot, keressen minket elérhetőségeinken.

Bemutatkozás

Elégedett ügyfelek

Ügyfeleink elégedettsége és bizalmuk a legfontosabb számunkra. Ezért folyamatosan kommunikálunk velük, hogy megértsük az igényeiket és elvárásaikat. Rugalmasan alkalmazkodunk az egyedi projektekhez, és szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel, hogy biztosítsuk a sikeres projekt megvalósítást.

Az Solax Group Kft. büszke arra, hogy magasan képzett és tapasztalt szakemberekből álló csapatot foglalkoztat. Szakértőink elkötelezettek abban, hogy a legjobb minőségű munkát végezzék, és a legújabb építési technológiákat alkalmazzák. Biztosítjuk, hogy minden projektünk a legmagasabb szakmai színvonalon valósuljon meg.

Bízunk benne, hogy az Solax Group Kft.-vel való együttműködés során Ön is megtapasztalja elkötelezettségünket a minőség és az ügyfélközpontúság iránt. Köszönjük, hogy minket választottak!

Solax group KFt.

Szolgáltatásaink

Napelem rendszerek

Fermentum interdum turpis vivamus proin libero ipsum facilisis ridiculus potenti netus faucibus.

Hútó-fűtő klíma és hőszivattyú

Fermentum interdum turpis vivamus proin libero ipsum facilisis ridiculus potenti netus faucibus.

Villanyszerelési munkálatok

Fermentum interdum turpis vivamus proin libero ipsum facilisis ridiculus potenti netus faucibus.

Okos otthon

Szakértő csapatunk magasan képzett okos otthon szakemberekből áll, akik rendelkeznek a szükséges tudással és tapasztalattal ...

Hőszivattyú beszerelés

Energiahatékonyság: A hőszivattyúk rendkívül energiahatékonyak, mivel nem termelnek hőt, hanem a meglévő hőt mozgatják.

Karbantartás

Klíma-Napelem-Hőszivattyú rendszerek karbantartása

Lépjen kapcsolatba velünk

Keressen minket elérhetőségeinken vagy írjon üzenetet.

Küldjön üzenetet.