01log

Okos otthon

Okos otthon

A Solax Group Kft. egy megbízható és tapasztalt vállalkozás, amely ügyfélcentrikus megközelítéssel kínál széleskörű okos otthon rendszer telepítési és szolgáltatási megoldásokat Magyarországon. Célunk, hogy ügyfeleinknek kényelmet, biztonságot és energiahatékonyságot biztosítsunk az otthonukban.

Szakértő csapatunk magasan képzett okos otthon szakemberekből áll, akik rendelkeznek a szükséges tudással és tapasztalattal az okos otthon rendszerek tervezéséhez, telepítéséhez és testreszabásához. Legyen szó világítás- és fűtésszabályozásról, biztonsági rendszerekről, vagy akár otthoni automatizálásról, mi hatékony és megbízható megoldásokat kínálunk.

Az ügyfeleink igényeire fókuszálva, az okos otthon rendszereinket úgy tervezzük és telepítjük, hogy maximálisan megfeleljenek az egyéni elvárásoknak és igényeknek. Rugalmasan alkalmazkodunk az otthonod specifikus jellemzőihez és személyes preferenciáidhoz, hogy egyedi és testreszabott megoldásokat nyújthassunk. Az okos otthon rendszerek segítségével könnyedén irányíthatod az otthonod különböző funkcióit egyetlen alkalmazás vagy vezérlőpanel segítségével. Lehetőséged van a világítás, a fűtés, a biztonsági rendszerek és más eszközök távoli vezérlésére is, akár a mobiltelefonodról is.

 

Zöld energia, tiszta jövő

A Solax Group Kft. szem előtt tartja a minőséget és a megbízhatóságot, ezért csak megbízható és innovatív okos otthon rendszerekkel dolgozunk. Fontosnak tartjuk az ügyfél elégedettségét, ezért a telepítés után is rendelkezésedre állunk a rendszer karbantartásában és támogatásában.

Ha okos otthon rendszer telepítésére van szükséged, a Solax Group Kft. áll rendelkezésedre. Bízunk benne, hogy tapasztalt csapatunk és ügyfélcentrikus szolgáltatásaink segítségével megfelelő megoldást tudunk nyújtani számodra.

Ha bármilyen további kérdésed van, vagy szeretnél részletesebb információt kapni, ne habozz feltenni a kérdéseidet!

A Nap ereje az otthonod tetején

Kérjen ajánlatot, keressen minket elérhetőségeinken.

Solax group KFt.

Referenciák

A Nap ereje az otthonod tetején

Kérjen ajánlatot, keressen minket elérhetőségeinken.

Solax group KFt.

Szolgáltatásaink

Napelem rendszerek

A Solax Group Kft. egy megbízható és tapasztalt vállalkozás, amely széleskörű napelem rendszer telepítési és karbantartási szolgáltatásokat nyújt Magyarországon.ű

Klíma beszerelés

A hűtő-fűtő klímaberendezés hasznos és előnyös több szempontból. Itt van néhány főbb ok, amiért érdemes lehet egy ilyen berendezést használn..

Villanyszerelési munkálatok

A Solax Group Kft. egy megbízható és tapasztalt vállalkozás, amely széleskörű villanyszerelési szolgáltatásokat nyújt Magyarországon.

Okos otthon

Szakértő csapatunk magasan képzett okos otthon szakemberekből áll, akik rendelkeznek a szükséges tudással és tapasztalattal ...

Hőszivattyú beszerelés

Energiahatékonyság: A hőszivattyúk rendkívül energiahatékonyak, mivel nem termelnek hőt, hanem a meglévő hőt mozgatják.

Karbantartás

Klíma-Napelem-Hőszivattyú rendszerek karbantartása

Lépjen kapcsolatba velünk

Keressen minket elérhetőségeinken vagy írjon üzenetet.

Küldjön üzenetet.